اخبار

عوامل و مواد غذایی که بر روی تقویت حافظه اثر میگذارند

  • 13 comments
  • 1398/5/20

هر چند هوش و استعداد به طور عمده زمینه ی وراثتی دارد ولی عوامل محیطی مصرفی نیز میتوان بر آن تاثیر داشته باشد،یکی از عوامل محیطی موثر بر قدرت و فعالیت مغز عوامل تغذیه ای هستند

هر چند هوش و استعداد به طور عمده زمینه ی وراثتی دارد ولی عوامل محیطی مصرفی نیز میتوان بر آن تاثیر داشته باشد،یکی از عوامل محیطی موثر بر قدرت و فعالیت مغز عوامل تغذیه ای هستند. نمونه هایی از موادغذایی که بر حافظه و عمکرد مغز تاثیر میگذارند در جدول زیل اشاره شده:

مواد غذایی
    مواد موثر در بهبود حافظه
    نحوه ی مصرف
لبنیات
    
    روزانه 3لیوان شیر و مواد معدنی مصرف شود.و مقدار مناسبی از پنیر استفاده شود
گوشت
    آهن،ویتامین های گروه ب،روی و پروتیین
    برای افزایش جذب آهن،ان را با مواد حاوی ویتامین ث نظیر لیمو ترش و گوجه فرنگی میل کنید
ماهی
    دی متیل اتانول،اسید های چرب امگا3
    در هفته یک الی دو بار میل نمایید و مصرف آن را از کودکی به صورت عادت غذایی در اورید
میگو
    فسفر،سولفور،کولین،اسید های چرب امگا3
    میتوان به عنوان وعده اصلی یا به عنوان میان وعده در سالاد ها استفاده نمود
تخم مرغ
    ویتامین های گروه ب ،منگنز،پروتیین،روی،آهن
    به عنوان میان وعده یا وعده اصلی در غذاها و سالادها و دسرها استفاده شود
جوانه گندم
    ویتامین E،سلنیم،ویتامین های گروه ب
    در سالاد و سوپ ها و انواع نوشیدنی ها میتوان استفاده کرد
اسفناج
    ویتامین های گروه ب و منگنز
    به صورت برانی یا سالاد یا انواع خوراک میتوان استفاده کرد
گردو
    لوکین،فسفر،لیستین،روی و ویتامین E
    به همراه صبحانه یا میان وعده،یا بعنوان ماده تشکیل دهنده بسیار غذاها و نوشیدنی ها میتوان استفاده شود
بادام زمینی
    کولین و روی
    به عنوان میان وعده به صورت ترکیبات مختلف به همراه سایر مغزها میتوان استفاده کرد
تخمه
    فسفر،لیستین،اسید های چرب مفید
    تخمه افتابگردان جایگزین مناسبی برای انواع تنقلات میباشد
خرما
    آهن،ویتامین های گروه ب،سلنیم و منگنز
    ماده غذایی مناسبی برای میان وعده و ساعات مطالعه میباشد
لوبیای سویا
    کولین و لیستین
    به همراه گوشت و سایر حبوبات در وعده های غذایی استفاده نمایید

کلمات کلیدی:

آریا دکتر,مواد غذایی,حافظه